Welkom bij Adorable Child of Embla

Embla is onze vizsla (korthaar).

Ze heeft tweemaal een nestje gehad, en haar derde nestje verwachten we pas in de tweede helft van 2021 of medio 2022. De exacte planning hangt af van de zomervakantie, die weer afhangt van het tijdstip van de vaccinatie tegen COVID-19 en daarmee samenhangende reismogelijkheden. We leggen nu dan ook nog geen wachtlijst aan. Wel hebben we inmiddels contact gezocht met een goede dekreu, en is de geplande dekking goedgekeurd door de Nederlandse vizslavereniging.

Embla is ruim  5 jaar oud, kerngezond, elegant en bovenal erg lief. Eind maart 2018 kreeg zij haar eerste nestje, uiteraard gefokt volgens de eisen van de Nederlandse Vizslavereniging. Op 18 juli 2019 konden we een tweede nestje verwelkomen. Embla bleek een ontzettend goede, lieve moeder te zijn voor haar pups.

We gunnen Embla na het nestje in de zomer van 2019 een periode van rust. We zijn voornemens een teefje aan te houden uit het derde nestje.

Onze kennelnaam is Adorable Child of Embla.

Hieronder treft u meer informatie over Silaz Négy Vurdy van Ittersumhof, zoals onze hond officieel heet. Ook vindt u informatie over de raskenmerken van de vizsla, onze kennel en de vaders van haar pups.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *