Welkom bij “Adorabla Child of Embla”

Embla is ons vizslateefje (korthaar).

Op deze website treft u meer informatie over Silaz Négy Vurdy van Ittersumhof, zoals onze hond officieel heet. Ook vindt u informatie over de raskenmerken van de vizsla, onze kennel en natuurlijk over de vaders van haar pups.

Embla heeft driemaal een nestje gehad. Haar derde nestje is op 10 april 2023 geboren.

Wij houden zelf een reu aan, Milo Adorable Child of Embla.

Embla is ruim 7 jaar oud.  Eind maart 2018 kreeg zij haar eerste nestje. Op 18 juli 2019 konden we een tweede nestje verwelkomen. Embla bleek een ontzettend goede, lieve moeder te zijn voor haar pups. Alle 18 nakomelingen zijn uitgegroeid tot evenwichtige honden. Wij verwachten hetzelfde van haar derde nestje. Dit derde nestje zal haar laatste zijn.

Wij fokken volgens de regels van de rasvereniging.   De stambomen van de pups krijgen daarom ook het zogenaamde ”groene vinkje”. De vader van de pups uit het derde nestje is niemand minder dan Csillan Casa de Canele, een prachtige reu van 5 jaar oud die geniet van apport en veldwerk, en daar zijn sporen heeft verdiend. Hij neemt soms ook deel aan praktijkjacht, waar hij zowel fazanten voorstaat als  eenden, fazanten en ganzen binnen brengt.

Onze kennelnaam is Adorable Child of Embla.

Wij zullen de komende jaren geen nestjes hebben, maar ons best doen om Milo Adorable Child of Embla als geschikte dekreu op te voeden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *